sajam-kozmetike

Sajam kozmetike – OPI, Aloxxi i Biobody Paris

Na sajmu kozmetike „Dodir Pariza“ koji će se održati 17. i 18. oktobra, Hala 2, Beogradskog sajma, izlagači su sledeći Primax brendovi: Opi, Aloxxi i Biobody Paris.

sajam-kozmetike

Pripremili smo vam mnogobrojne sajamske akcije i popuste. Pored proizvoda za kućnu negu, svaki od brendova predstaviće i ponudu namenjenu za profesionalnu upotrebu.

Profesionalci koji su zainteresovani za rad sa našim proizvodima u salonima, sve detaljnije informacije mogu dobiti na našem štandu, broj 24.

Opi

Opi je već više od dve decenije svetski lider u profesionalnoj industriji nege i lepote ruku i stopala. Opi predstavlja proizvode koji se izdvajaju na tržištu, prvenstveno svojom najnovijom tehnologijom proizvodnje, kao i najvišim kvalitetom svojih proizvoda.

colorcopia_13-300x295

Aloxxi 

Američka kompanija Aloxxi, svoje iskustvo i strast prema bojama, prenela je u svet profesionalnih farbi za kosu. Aloxxi proizvodi su bazirani na biljnoj osnovi, oslobođeni sulfata, parabena, glutena i sodijum hlorida u cilju maksimalne nege i zaštite kose.

Svi frizeri koji su zainteresovani za rad sa Aloxxi proizvodima, za početno punjenje salona dobijaju popust od 50% na Sajmu kozmetike, uz besplatnu edukaciju internacionalnog Aloxxi trenera Gordana Vujčić.

unnamed

Biobody Paris

Savremena kozmetika nastala kao rezultat rada velikog tima stručnjaka iz oblasti farmaceutske tehnologije i farmakognozije. Pažljivim odabirom biljnih vrsta sa ekološko čistih područja dobijene su idealne formulacije koje zadovoljavaju sve standarde za savremenu negu kože.

 

 

0 Komentara

Ostavite komentar

Želite da učestvujete u diskusiji?
Slobodno ostavite komentar

Ostavite odgovor