Mihaila Šuškalovića 5
011 30 51 300
Mihaila Šuškalovića 5
011 30 51 300

BLOG O KOSI

BLOG O KOSI

1.Šta je jako važno da znate o farbanju kose ?

Stalnim farbanjem cele dužine kose trajno oštećujete vlas, nepotrebno deponujete pigmente i kao rezultat imate oštećenu kosu, lomljivu, bez sjaja i šarenilo u vidu neujednačene boje.

Preporuka je da novoizrasle delove, odnosno koren kose, farbate permanentnom bojom, a dužinu i krajeve da osvežavate polupermanentnom.

Demi boje ne oštećuju kosu, samo oblažu dlaku spolja, daju visok sjaj, dok su permanentne neophodne za prekrivanje sedih ili ozbiljnija posvetljivanja ili potamnjivanja.

Aloxxi u svom asortimanu ima trajnu liniju boja –  Chroma serija, a u istim nijansama i Tones liniju polupermanntnih boja, što kao rezultat pri bojenju daje dobru prekrivenost, visok sjaj, punu boju, istovremeno čuvajući integritet dlake.

U Opi-Aloxxi centrima lepote farbanje izrastka košta 1600 rsd, dok cena preliva sa „ton na ton “ bojama varira u zavisnosti od dužine i gustine kose izmedju 1300 i 2500 rsd.

O autoru

Ko sama ja?
Dvadeset godina radim u industriji za negu lepote kao frizer, usko specijalizovana za kolorizaciju kose, tehnički edukator za Aloxxi profesionalni američki brend za negu kose.

Iskustvo i znanja stečena kroz učenje i praksu stavljam u koristim svima kojima je potrebno, kako za individualan pristup nezi kose, tako i profesionalcima u vidu obuka za kolorizaciju.

Šta možete da me pitate?
Sve što je vezano za negu kose, farbanje, oblik frizure ili usluge u OPI-Aloxxi centrima lepote koje s ljubavlju vodim već deset godina.

Autorska prava.
Autor svih tekstova sam ja, osim ako nije naznačeno drugačije. Nemojte bez moje pismene saglasnosti kopirati, preuzimati  ili koristiti sadržaj. Poštovanje autorskih prava je zakonska obaveza, ali i moralna  i kršenjem istih snose se posledice.

Povežimo se i na društvenim mrežama, gde možete pogledati neke od mojih radova iz salona, ili pročitati korisne tekstove o kosi.

https://www.facebook.com/Goca-Aloxxi-2299737543379074/

https://www.instagram.com/gocaaloxxi/

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *