sajam-kozmetike

27. Sajam kozmetike, Dodir Pariza – Aloxxi, O.P.I i Biobody

Na Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“, koji će se održati 09. i 10. aprila 2016. godine, Hala 2, Beogradskog sajma, možete pronaći i Aloxxi, O.P.I. i Biobody proizvode, na štandu broj 24.

Kao i svake godine pripremamo vam mnogobrojne popuste i akcije. Takođe, profesionalci koji su zainteresovani za rad sa našim proizvodima, mogu dobiti sve detaljnije informacije na štandu.

sajam-kozmetike

 

Aloxxi 

Američka kompanija Aloxxi, svoje iskustvo i strast prema bojama, prenela je u svet profesionalnih farbi za kosu. Aloxxi proizvodi su bazirani na biljnoj osnovi, oslobođeni sulfata, parabena, glutena i sodijum hlorida u cilju maksimalne nege i zaštite kose.

Svi frizeri koji su zainteresovani za rad sa Aloxxi proizvodima, za početno punjenje salona dobijaju popust od 50% na Sajmu kozmetike, uz besplatnu edukaciju internacionalnog Aloxxi trenera Gordana Vujčić.

unnamed

 

 

Opi

Opi je već više od dve decenije svetski lider u profesionalnoj industriji nege i lepote ruku i stopala. Opi predstavlja proizvode koji se izdvajaju na tržištu, prvenstveno svojom najnovijom tehnologijom proizvodnje, kao i najvišim kvalitetom svojih proizvoda.

colorcopia_13-300x295

Biobody Paris

Savremena kozmetika nastala kao rezultat rada velikog tima stručnjaka iz oblasti farmaceutske tehnologije i farmakognozije. Pažljivim odabirom biljnih vrsta sa ekološko čistih područja dobijene su idealne formulacije koje zadovoljavaju sve standarde za savremenu negu kože.

Biobody-grupna

0 Komentara

Ostavite komentar

Želite da učestvujete u diskusiji?
Slobodno ostavite komentar

Ostavite odgovor