BEOGRAD, 09.03.2015. Maja Volk, umetnica, kuhinja, ziva hrana, priprema zdravog obroka, zdrava ishrana, blender RAS foto Dejan Zivancevic

Sirovi život, Maja Volk – Ganoderma i Shitaki lecitin, gostovanje dr Damira Isakovića

U emisiji „Sirovi život“, Maja Volk priča o alternativi, o životnim navikama i promenama koje možemo uraditi da poboljšamo svoje zdravstveno stanje. Dr Damir Isaković u gostima kod Maje pričao je o dobrobitima SHITAKI LECITINA koji je namenjen prvenstveno za snižavanje holesterola i triglicerida, te poboljšanju imuniteta i njegovom uticaju na kvalitet krvnih sudova i redukcije telesne težine.

Aktivan sastojak ovog proizvoda je gljiva Shitaki, koja vodi poreklo iz Kine i Japana. Prema njhovoj tradicionalnoj medicini Shitaki značajno povećava snagu i vitalnost organizma i omogućava telu da se bolje odbrani od velikog broja organskih poremećaja.

Dok je čaj GANODERMA, poznat kao čaj dugovečnosti i imuno stimulans. Njegova svojstva su široka od poboljšanja imunološkog stanja organizma, pomoći u otklanjanju poremećaja spavanja, smanjuje mučnine i malaksalost nakon hemo i radio terapije.

Detaljnije o ovim proizvodima poslušajte u emisiji Sirovi život!

0 Komentara

Ostavite komentar

Želite da učestvujete u diskusiji?
Slobodno ostavite komentar

Ostavite odgovor