Mihaila Šuškalovića 5
011 30 51 300
Mihaila Šuškalovića 5
011 30 51 300

Aloxxi

Aloxxi proizvodi su na bazi bilja, oslobođeni sulfata, parabena, glutena i sodijum hlorida u cilju maksimalne nege i zaštite kose. Osim široke palete boja za kosu, u ponudi se nalazi i mnoštvo preparata za negu i stilizovanje.
Proizvodi za negu predstavljaju sinergiju nauke i prirode, sadrže „colour care“ kompleks, mešavinu vrhunskih antioksidanata, biljnih ekstrakata i ulja, a sve u cilju zaštite kose.

Aloxxi stajling kolekcija je ekskluzivno formulisana za zaštitu hemijski tretirane kose. Preparati su tako formulisani da se mogu međusobno kombinovati u razmeri i kombinaciji koja je prilagođena kosi. Ne ostavljaju tragove na kosi, ne čine je krutom i lepljivom.

Aloxxi preparati za profesionalnu upotrebu su formulisani tako da obezbeđuju najbolju podršku kolorizaciji kad su klijenti u pitanju. Osnova naših „alata” koji služe isključivo za profesionalno korišćenje su Colour Prime (tretman pre farbanja koji štiti teme glave, uklanja nečistoće sa kose, reguliše poroznost dlake tj. otvara je I produžava postojanost boje) i Colour Lock (tretman nakon farbanja koji čisti, neguje, uklanja višak hidrogena I zatvara dlaku, sve u jednom koraku). Rezultat je dugotrajna boja, predivna i zdrava kosa.