Mihaila Šuškalovića 5
011 30 51 300
Mihaila Šuškalovića 5
011 30 51 300

O nama

Veledrogerija Primax d.o.o. osnovana je 1993.godine sa sedištem u Beogradu.

Osnovna delatnost veledrogerije je distribucija lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, kozmetičkih proizvoda i drugih proizvoda namenjenih prvenstveno apotekarskom tržištu, trgovinskim lancima, zdravstvenim ustanovama, maloprodajnim radnjama i salonima lepote u Srbiji i van nje. Dugi niz godina uspešno sarađujemo sa biohemijskim labortorijama najpoznatijih zdravstvenih centara širom Srbije, snadbevajući ih najkvalitetnijim reagens trakama-Uriscan za hemijsku analizu urina.

Od 2007.godine, od kada Primax postaje ditrubuter engleske kompanije Smith&Nephew, stručni tim veledrogerije dobija još jedan imperativ u radu sa zdravstvenim centrima – razvija aktivnu saradnju sa hirurzima i drugim lekarima i medicinskim osobljem u cilju konstantnog unapređenja kvaliteta života pacijenata sa hroničnim i akutnim ranama.

Poseban akcenat stavljamo na više nego uspešnu i višegodišnju distribuciju Sunlife programa nemačkog proizvođača vitaminskih i mineralnih proizvoda u tabletama raznih oblika i kapsulama. Distribuciju Sunlife programa vršimo putem svih dostupnih kanala, od partnerskih veleprodaja preko kojih snadbevamo sve relevantne apoteke na teritoriji Srbije do najpoznatijih trgovinskih lanaca (drogerija, supermarketa…), kao i preko Internet apoteka i prodavnica.

*Primax proizvodni tim u savremeno opremljenim laboratorijama, nakon opsežnih istraživanja, razvio je najsavremenije recepture za proizvodnju medicinske kozmetike, herbalnih vagitoraija i supozitorija, melema i gelova. Takođe, tim za razvoj intezivno radi i na novim projektima proizvodnje dijetetskih sredstava – kapsula i sirupa za decu i odrasle.

Danas je to veledrogerija sa ozbiljnim timom veoma motivisanih i uspešnih ljudi. Tim je kombinacija iskustva i mladosti koja vodi računa o svim aspektima poslovanja i saradnji sa klijentima.

Primax d.o.o. je član Grupacije veledrogerija pri Privrednoj komori Srbije i svoje poslovanje je uskladila sa ISO standardima.

Poslovanje veledrogerije Primax d.o.o. odvija se kroz tri organizacione jedinice:

– Komercijala (prodaja i nabavka)

– Finansije

– Logistika (magacin i ekspedicija-distribucija robe)

 

BRENDOVI

Zastupamo sledeće renomirane svetske brendove:

  • Sunlife – nemački brend vitamina, minerala i oligo-elemenata
  • Smith & Nephew – engleski program za inovativni tretman rana i ožiljaka
  • Uriscan – južno korejski program urinskih traka
  • Opi – američki brend i svetski lider u profesionalnoj industriji nege i lepote
  • Aloxxi – američki brend profesionalnih preparata za negu kose

 

PROIZVODNJA

Primax poseduje sopstvenu proizvodnju vrhunskog kvaliteta:

– Biobody Paris – medicinska kozmetika

– Bioherbica – herbalni program vagitorija i supozitorija

– Pantenol kolekcija – kozmetika za negu lica, tela i ruku.

– Soda bikarbona – bez aluminijuma farmaceutske čistoće

– Ganoderma – imuno stimulans čaj

– Kentaur Gel – konjski balzam

 

MAGACIN

Primax d.o.o. ima jedan centralni magacin koji se nalazi u Beogradu i iz njega vrši disrtibuciju (dostavnim vozilima svih kategorija i brzom poštom na teritoriji van Beograda).

 

DISTRIBUCIJA

Primax veledrogeriju prepoznaju kao ozbiljnog partnera koji može da pruži kvalitetno I kontinuirano snadbevanje tržišta svojim asortimanom. Mnogi domaći I strani proizvođači lekova, dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava, kozmetičkih proizvoda I druge robe široke potrošnje su nam ukazali svoje puno poverenje prepoznajući našu veledrogeriju kao pouzdanog partnera za dugi niz godina. Naša preporuka je da se ophodimo prema kupcima, klijentima i partnerima sa dostojanstvom i uvažavanjem. Mi insistiramo na kvalitetu, gradimo partnerske odnose i nudimo rešenja koja obezbeđuju rezultate.

 

MERCHANDISING

Pošto negujemo istraživački duh i nove ideje, nakon višegodišnje uspešne saradnje sa svetskim  trgovinskim lancima u Srbiji, veledrogerija Primax-a je da bi sebe unapredila i omogućila konstantan rast prodaje, a u skladu sa svojim trenutnim realnim mogućnostima, omogućila pokrivanje Beograda sa obilascima maloprodajnih objekata, kontrolom i izveštajima o pozicioniranosti proizvoda, praćenje akcijskih aktivnosti I sređivanje robe unutar samih objekata ukoliko za to ima potrebe.

Naš cilj je da konstantno podižemo nivo kvaliteta usluga i postanemo lider u poslu kojim se bavimo!