Mihaila Šuškalovića 5
011 30 51 300
Mihaila Šuškalovića 5
011 30 51 300

OPI

„Mi verujemo da je boja moćnija više nego što možemo da zamislimo „

Kao svetski lider u profesionalnoj industriji nege noktiju, OPI, deo kompanije Coti, posvećen je pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga sa fokusom na industrijsku sigurnost i inovacije. Poznati po svojoj izuzetnoj formuli, modnim bojama i ikoničnim imenima, OPI-jevi jako pigmentisani lakovi su izuzetno bogati, dugotrajni i otporni na ostecenja – nudeći pristupačan luksuz potrošačima.

Trenutno je OPI dostupan u preko 100 zemalja i nudi čitavu liniju profesionalnih proizvoda, uključujući tretmane noktiju, završne proizvode, losione, proizvode za manikir / pedikir, turpije, alate i akrile.

OPI stavlja snažan naglasak na društvenu odgovornost prikupljanjem sredstava i svesti za brojne dobrotvorne organizacije kroz maloprodajna partnerstva i lokalne filantropske inicijative.

Zahvaljujući kompaniji PRIMAX doo ovaj renomirani brend je od 2007. godine i na tržištu Srbije, Crne Gore i Makedonije.. Kompanija u okviru svojih renomiranih OPI centara lepote, nudi profesionalnu negu i uzivanje u OPI tretmanima, kao i strucne edukacije u oblastima svojih profesionalnih programa.

Svake godine OPI na trziste izbacuje nove kolekcije , koje na pravi nacin predstavljaju sve ono sto je trenutno OPI sada – nov, inovativan, fashion,…

Nova kolekcija za jesen/zimu OPI Muse of Milan 20 slavi kulturu Milana, a posebno izražava njen duh. Nova paleta sa 12 potpuno novih nijansi donosi kulturna, kulinarska i modna čuda Milana,… I vodi vas na putovanje u ovaj odvažni I strastveni grad u Italiji – Milano !!

Sa 12 nijansi u četiri različite formule,… vintage, inspirisane nijansama tople narandže, terakote,…koje daju noktima retro osećaj, dok je klasična plava osmišljena u rasponu od ledene do paun plave….Industrijski sivi I sjajni čelik fasada Milana sastavljen u nijansama, sa I bez svetlucavog sjaja…. Cvetni tonovi u bogatim varijacijama irisa, jorgovana,.. upotpunjuju ovu modnu kolekciju.

OPI veruje da boje transformisu energiju, ovog puta energiju Milana, svezeg, punog romantike I trendova kroz kolekciju za jesen 2020 – OPI Muse of Milan.

Kolekcija OPI Muse of Milan dostupna je u 3 varijante : klasičnom laku, Infiniti Shine varijanti i GelColor-u.